درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
انتخابات مجلس یازدهم

طرح اصلاح قانون انتخابات به انتخابات مجلس 98 می‌رسد؟

سخنگوی شورای نگهبان گفت: نمی‌دانم طرح اصلاح قانون انتخابات به انتخابات مجلس 98 می‌رسد یا خیر.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 25
کد خبر: ۹۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در دومین دوره رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شبیه سازی مراجع داوری یا قضایی مراجع تخصصی است که سالها در دنیا اتفاق افتاده و بین دانشجویان مرسوم است.



وی افزود: شبیه سازی در دوره های مختلف در بین برخی دانشجویان ما صورت می‌گیرد و در این حوزه مشغول هستند. پیشنهاد دادند این شبیه سازی در شورای نگهبان نیز اتفاق بیفتد.



وی با بیان اینکه استقبال بسیار خوبی از دوره اول شد، گفت در این دوره 400 نفر شرکت کردند امروز هم آخرین دور برگزار می‌شود و به گروه های برتر جوایزی اهدا خواهد شد.



کدخدایی همچنین عنوان کرد: هدف این است با توجه به اینکه در حوزه حقوق اساسی علاقمندان زیادی داریم اما اطلاع رسانی کافی وجود ندارد لذا این حوزه لازم است تقویت شود.



وی با بیان اینکه در تامین مباحث حقوقی اساسی نیاز است، گفت: همین علاقمندی نشان می‌دهد در چند هفتهگذشته عشق و علاقه به حقوق اساسی بسیار زیاد است.



سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: امیدواریم در این حوزه برنامه های وسیع تری در حوزه حقوق اساسی و وظایف شورای نگهبان برداریم.



وی با بیان اینکه این دوره شبیه سازی مقطعی برای تربیت دانشجویان برای منابع انسانی است، افزود: امیدواریم دوستان ما بتوانند در این حوزه موفق شوند.


کدخدایی همچنین درباره شبیه سازی، گفت: عموما در این دوره ها دانشجویان و علاقمندان باید کیسهای فرضی را بررسی کرده و بر اساس نظر شورا نظر خود را ارائه کنند و نهایتا از نظرات شورا دفاع کنند.


وی عنوان کرد: دوست داریم سخنگو از دوستان رسانه ای باشند ولی سخت است.


وی درباره طرح دو فوریتی تقویت سپاه در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا نیز گفت: این طرح در جلسه شورا بررسی شد و نهایتا به این جمع بندی رسیدیم که با قانون اساسی و شرع مطابق بود و هیچگونه مغایرتی ندارد،لذا این طرح به مجلس ارسال شد تا روال خود را طی کند.


وی درباره انتخابات مجلس 98 نیز بیان کرد: این مصوبه هنوز برای ما ارسال نشده است به محض ارسال بررسی میکنیم.


کدخدایی تصریح کرد: در مسیر اصلاح قانون انتخابات کارشناسان ما راهنمایی ها و کارشناسی های لازم را داشتند. امیدواریم به گونه ای باشد کمک کننده انتخابات سالمی باشد.



وی در خاتمه افزود: نمی‌دانم طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس به انتخابات یازدهم برسد یا خیر. بررسی های لازم در 20 روز اول انجام می‌شود و در صورت نیاز اصلاح می‌شود.

ارسال نظر